Föreläsningar om kreativitet, uppfinningar och innovationer

Inspiration - Innovation

Kreativitet, uppfinningar och innovationer

Jag har hållit många föreläsningar om kreativitet och innovationer. Om mina egna erfarenheter som uppfinnare och om de många uppfinnare vars "innovationsresa" jag tagit del av under mina år i Svenska Uppfinnareföreningen. Dessutom har jag samlat på mig en hel del tips och goda råd som kan behövas i innovationsarbetet.

Det finns många stenar på vägen! Genom att undvika de värsta hindren kan arbetet gå lättare och utvecklingstiden bli kortare - och innovationen kanske dessutom blir mycket bättre! 

Kontakta mig under fliken "kontakt" eller på mail wanja.bellander@binnova.se för en diskussion om förutsättningarna för en föreläsning som är anpassad till just din publik. Några exempel på organisationer där jag föreläst:

Blekinge Tekniska Högskola, Winnet Sverige, Hälsans Nya Verktyg i Linköping, Almi Företagspartner i Norrbotten, Tekniska Museet, Patent och Registreringsverket PRV, Stockholmskonsulterna, Åva Gymnasium, Rotary, TäbyHermods/Stockholm, Soroptimisterna/Bromma, Västervik Framåt-kickoff, QUIN/Estland. Sveriges Ingenjörer/Östergötland.

Några kommentarer efter en föreläsning i Västervik -länk till programmet.

-Det var imponerande att hon gått vidare med så många idéer

-Roligt att se att så pass små och enkla grejer kan fungera på marknaden

-Väldigt inspirerande, nu är jag ännu mer sugen på att gå vidare med min idé

10 november 2016 höll jag i utdelningen av priset till Årets Uppfinnarkvinna
på Stockholmsmässan. Vann gjorde Kristina Frisk.
Priset delas ut av Svenska Uppfinnareföreningen och ALMI.